Diszállatok, és szobanövények bemutatása
Itt megtudhatsz mindent a diszállatokról és szobanövényekről
MENÜ

A kalitka elhelyezése

 

A papagájnak a lakás leginkább lakott helyiségében kell lennie, kivéve, ha az a konyha. Ne helyezzük a kalitkát elektromos erőtér mellé, aza legyen távol a számitógéptől, a televiziótól, a mikrohullám sütőtől! Ezek ártalamas lehetnek az egészségére. Ne tegyük ki közvetlen napfénynek se! A szoba sarkában érzi magát a legnagyobb biztonségban, Mindenekelőtt azonban ha valaki dohányzik, tiltsuk meg neki azon a szinten ahol a kalitka van!!! a passziv dohányzás rendkivül káros a madarak számára, és a pusztulásukat is okzohatja.

 

Hírek

  • Ősz
    2010-09-14 10:17:11

    Lassan beköszönt az ősz. A madaraink ebben az időszakban dobálják el tollaikat, és cserélik téli tollazatra.

    Meglehet, hogy a madár a körmeit is eldobja, de ne ijedjünk meg, mert nincs a madárnak semmi baja. A madár télen téli álmot nem alszik, ezért nem kell semmi olyat betartani, hogy ne zaklassuk, mert téli álmot alszik. A madarat továbbra is lehet foglalkoztatni. Sőt, télen a madarunkra több időnk van, mert bent van köztünk, ezrét kénytelenek vagyunk hozzá szólni.

    A madárnak télen, megfelelő meleget tartsunk, mert megfázhat, ami nem vezet jó dolgokhoz. Biztositsuk be télre a gyógyszereket, és tápozhatjuk a madarat.

Asztali nézet