Diszállatok, és szobanövények bemutatása
Itt megtudhatsz mindent a diszállatokról és szobanövényekről
MENÜ

Macskajátékok

 

A macskák szeretnek játszani, játékos állatok. Főleg a kismacskáknak rengeteg szórakozásra van szüksége. A kismacskák szeretik, pl.: a pamutgombolyagokat szétszedni a körmükkel. De sok más macskajáték is létezik. A legtöbb macskajátékot kisállatkereskedésben, és hypermarketetkben lehet kapni.

A macskák főleg a csilingelő, illatanyagokat tartalmazó, boglyas játékokat szeretik. Ajánlatos a macskák részére olyan játékokat venni, melyek botra vannak rősitve, hogy tanuljon vadászni, és fejlessze a reflexeit.

Az állatkereskedésekben kaphatóak műpocok, melyek illatanyagokba vannak belemártva. De egy labda is megfelel, madzagra vagy zsinegre kötve.

A fjátékokat mindig úgy vegyük, hogy legyen nagyobb, hogy a macska ne tudja lenyelni, mert megfulladhat.

 

Hírek

  • Ősz
    2010-09-14 10:17:11

    Lassan beköszönt az ősz. A madaraink ebben az időszakban dobálják el tollaikat, és cserélik téli tollazatra.

    Meglehet, hogy a madár a körmeit is eldobja, de ne ijedjünk meg, mert nincs a madárnak semmi baja. A madár télen téli álmot nem alszik, ezért nem kell semmi olyat betartani, hogy ne zaklassuk, mert téli álmot alszik. A madarat továbbra is lehet foglalkoztatni. Sőt, télen a madarunkra több időnk van, mert bent van köztünk, ezrét kénytelenek vagyunk hozzá szólni.

    A madárnak télen, megfelelő meleget tartsunk, mert megfázhat, ami nem vezet jó dolgokhoz. Biztositsuk be télre a gyógyszereket, és tápozhatjuk a madarat.

Asztali nézet