Diszállatok, és szobanövények bemutatása
Itt megtudhatsz mindent a diszállatokról és szobanövényekről
MENÜ

A hörcsögök és tengerimalacok, igencsak érdekes kisállatok. Egyaránt tarthatók kalitkába és akváriumban.

A megfelelő akvárium mérete i legyenek  45×40×40 cm. A hörcsögök és a tengeri malacok, szeretik a különféle játékokat, és játékcsemegéket. A legjobb ha a kalitkában illetve akváriumban elhejezünk egy hörcsögkereket, amely megelőzi az elhizást. NE ETESSÜK EMBERI TÁPLÁLÉKKAL!!! A hörcsögök és a tengeri malacok szervezete eléggé kényes. Hamaer ehiznak, amelybe bele is pusztulhatnak. Ne tegyük őket vezséjes hejekre (vasaló mellé, fürfőszobába, konyhába, radiátor v. más fűtőtest mellé) mert kimászhatnak a hejükről, és végezhetnek magukkal.

 

A részletesebb leirás a hörcsög és tengerimalac menüpontokban van.

 

Hírek

  • Ősz
    2010-09-14 10:17:11

    Lassan beköszönt az ősz. A madaraink ebben az időszakban dobálják el tollaikat, és cserélik téli tollazatra.

    Meglehet, hogy a madár a körmeit is eldobja, de ne ijedjünk meg, mert nincs a madárnak semmi baja. A madár télen téli álmot nem alszik, ezért nem kell semmi olyat betartani, hogy ne zaklassuk, mert téli álmot alszik. A madarat továbbra is lehet foglalkoztatni. Sőt, télen a madarunkra több időnk van, mert bent van köztünk, ezrét kénytelenek vagyunk hozzá szólni.

    A madárnak télen, megfelelő meleget tartsunk, mert megfázhat, ami nem vezet jó dolgokhoz. Biztositsuk be télre a gyógyszereket, és tápozhatjuk a madarat.

Asztali nézet