Diszállatok, és szobanövények bemutatása
Itt megtudhatsz mindent a diszállatokról és szobanövényekről
MENÜ

Játékok

 

A hörcsögök és a tengerimalacok szeretnek játszani. A kalitkájukban lehelyeztehtünk több féle játékot is. a legnyerőbb a hörcsögök szemszögéből nézve a hörcsögkerék. A tengeri malacnak is egyaránt ajánlott. Megakadályozza az elhizást.

A hörcsögök és a tengerimalacok szeretnek bujkálni. Beszerezhetünk nekik egy kis odút ahová lbújhatnak ha nyugalomra van szükségük. Fontos hogy ne készüljön üvegből, se műanyagból. A legjobb ha fából készöl, melyet tönkre is tehetnek.

A hörcsögcsúszda nem ajánlatos, mert nem egyszer megesett, hogy otthonhagyták a hörcsögöt és az eleszorult, majd éhenhalhat. A legjobb kevésbé veszélyes játékokat betenni. De örülnek annak is ha répát, almát vagy esetleg más unalomkötő táplálékot teszünk be nekik.

 

Hírek

  • Ősz
    2010-09-14 10:17:11

    Lassan beköszönt az ősz. A madaraink ebben az időszakban dobálják el tollaikat, és cserélik téli tollazatra.

    Meglehet, hogy a madár a körmeit is eldobja, de ne ijedjünk meg, mert nincs a madárnak semmi baja. A madár télen téli álmot nem alszik, ezért nem kell semmi olyat betartani, hogy ne zaklassuk, mert téli álmot alszik. A madarat továbbra is lehet foglalkoztatni. Sőt, télen a madarunkra több időnk van, mert bent van köztünk, ezrét kénytelenek vagyunk hozzá szólni.

    A madárnak télen, megfelelő meleget tartsunk, mert megfázhat, ami nem vezet jó dolgokhoz. Biztositsuk be télre a gyógyszereket, és tápozhatjuk a madarat.

Asztali nézet